Båtcharter i skärgården – En båtcharter att minnas

Att ge sig ut på en båtcharter i skärgården blir för många ett minne för livet! En båtcharter hjälper till att förverkliga de tankar vi alla har om havet och skärgården. Vi har alla en relation till skärgården och allt som finns därute, men också många av oss kommer inte dit.

Säkerhet

När du bokar en båtcharter med oss på Sealife har du möjligheten att ta med dig upp till 12 av dina närmaste vänner. Ombord på Sealife är det alltid en besättning på tre personer som tar hand om er. Säkerheten på en båtcharter är alltid hög och vi har en genomgång innan vi startar, så att ni känner er trygga med oss och Sealife. Efter en genomgång är det normala att vi häller upp ett glas mousserande (Eller alkoholfritt) och så plockar ni av de framdukade plockrätterna när ni sätter skönt på fly-bridge.

Besättningen

Vad är en båtcharter utan lite guidning av besättningen?! Naturligtvis berättar vi historier och skrönor om vad ni ser och upplever i skärgården. Skärgården är full av härliga historier långt, långt bak i tiden. Det handlar om Vikingar på Brännö, storfiskare utanför Vinga, pirater nere på Vrångö och mycket mer.

Båtcharter i skärgården
Besättningen håller utkik på varje båtcharter

Din upplevelse

Riktigt bra med denna typ av båtcharter är att ni är med och påverkar rutten och er egen upplevelse därmed. Inför varje båtcharter pratar vi igenom nästan varje detalj med dig, så att du känner förtroende och att vi tillsammans säkrar att förutsättningarna finns att just din charter blir exakt som du vill ha den. Sen kommer vi alltid att försöka maximera din upplevelse ytterligare.

Mat ombord

Vi har ett kök, eller byssa som det heter på havet, som är ca 1,5 m2. Vi lagar all mat här med inspiration från havet. Varje båtcharter brukar vara på det vis att ni bokar in något att äta. Vi kan servera 3-rätters, bufféer, skaldjur i drivor, en fin charkbräda eller varför inte en Räkmacka modell större. Vi är flexibla och pratar alltid ihop oss med dig. Titta gärna på vår meny där vi ger exempel på vad vi serverar. Klicka här

Tveka inte att ta kontakt med oss för en båtcharter i Göteborgs skärgård. Det blir ett minne för livet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.