Båtcharter till Källö-Knippla

Vi har sjösatt ett erbjudande som gäller hela september ut – En båtcharter till Källö-Knippla! Denna underbara pärla i norra skärgården. Erbjudandet ser ut så här: Du får 5 men betalar för 4 timmar, det ingår en 3-rätters meny på akterdäck och vi tar er på en guidad promenad i hamnen på Källö-Knippla! Det här är ett kanonerbjudande! Det innebär att ni får en fin båttur runt Kalvsund, Öckerö, Björkö och flera andra öar, ett stopp för att uppleva Källö-Knippla och allt i ett lagom tempo. Hur vet vi att det är bra,,,? Jo det tog bara några timmar efter att vi lanserat erbjudandet på vår hemsida, så ringde telefonen och första turen bokades!

Se hela erbjudandet

Med kort varsel bokades en båtcharter till Källö-Knippla för 5 personer. De skulle ut i skärgården och fira in semestern och att det varit ett bra första halvår på firman. Sittande på fly-bridge tog vi oss upp mellan Stora och Lilla Måvholmen, även kallat Kanonviken, för att sen glida mellan Grötö och Kalvsund upp mot Källö-Knippla. Hamnkaptenen Keith tog emot oss på bästa sätt och vi förtöjde långsida i hamnen. Väl förtöjda var det dags att ta ett bad! Några satt kvar på fly-bridge och njöt av vädret och den fina utsikten i hamnen, medans några gick iväg för ett sommardopp. Hamnen sjöd av liv! Härlig sommar-feeling!.

Vi frågade gästerna ombord om vi fick visa er några bilder från deras tur och det var ok.

Under tiden gästerna relaxade, dukade vi och ordnade fram en 3-rätters middag. Det blev Torsk med stekt gnocci i citronsås med dill, parmesan och kapris. Som förrätt serverade vi en Lobster-Roll i grillat korvbröd, gjord på färska havskräftor. En sommardessert, Jordgubbsmousse på Italienska, blev det också. Mätta och glada gick båtturen tillbaka mot Eriksberg igen.

Passa nu på och hör av er till oss, så planerar vi in en båtcharter till Källö-Knippla för er också!

Kontakta oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.