Båttur i Bohuslän

Bohuslän är sannerligen ett av de mest unika ställen i världen. Hit åker man med sin båt, upptäcker små vikar, ankrar upp och njuter av naturen ute i skärgården. Graniten lyser röd i solgasset, när den majestätiskt reser sig upp ur det salta havet. Det sjuder av liv i både hav och vikar. Sillstimmen, makrillen och tumlarna plaskar omkring och ger liv åt miljön. Bohuslän skall upp på varje persons “bucket-list”!

Sealife har precis varit ute på en lång resa i Bohuslän med kunder ombord. Det blev över 200 sjömil under denna tur. Mäktigt! Vi planerade resan i flera veckor innan för att verkligen ge kunderna möjlighet att få uppleva det vackraste Bohuslän har att erbjuda. Rutten planerades, både plan A och plan B, logistiken ombord med mat och dryck planerades. Allt i minsta detalj, där målet är att det skall bli en upplevelse för kunden. Det är så vi jobbar.

Efter Smögen och Kungshamn körde vi in i Sotenkanalen! Helt fantastiskt att köra i denna trånga kanal, kantad av sandstränder och sommarhus. Vi mötte en hel del båtar som var på väg söderut, på väg mot nya äventyr. Direkt efter Soten är skärgården helt plötsligt helt annorlunda. Mjuka kala klippor, röda till färgen och de stupar rakt ner i havet. Farleden norrut snirklar sig mellan populära öar, där många förtöjt mot berget för natten.

Blir du sugen på att uppleva skärgården i Bohuslän – ta kontakt med oss så planerar vi in en riktigt fin resa för er!

Kontakt

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.