Bloggare ombord på en båttur

Under en härlig dag i skärgården hade vi besök av ett flertal bloggare ombord för en båttur. Ombord var Emma Gren, Joanna Bagge, Nanna van Berlekom och Catarina Skoglund. Charlotte Ryding och Hanna Wendelbo anslöt på Vrångö. Dessa fantastiska tjejer for runt på Sealife, fotade med mobilerna och la upp ett flertal bilder och kommentarer på Instagram. Här gick det undan minsann! Läs deras egna beskrivningar på länkarna ovan.

Vi hämtade upp dem på Lilla Bommen och båtturen tog oss sakta och fint ut i skärgården. Solen var på vår sida, det blåste lite och humöret var på topp hos alla! Det är en speciell känsla att sakta glida ut genom Göteborgs hamn och se staden från vattnet. Perspektivet blir annorlunda och det är som att upptäcka staden igen!

 

Bloggare ombord i Göteborgs hamn
Sol på flybridge

 

 

 

Efter en go-fika och en skön tur i skärgården la vi till på Vrångö. Denna pärla i Skärgården, där Håkan Carlsten huserar på Kajkanten Vrångö. Håkan tog oss runt och berättade om ön, dess historia och alla sköna gömställen.

För att sedan göra dagen komplett startade vi upp Sealife och gick till Styrsö, där Ola från Pensionat Styrsö Skäret tog emot. Här vankades det god mat och stora rundan för att bekanta sig med det fina pensionatet.

Precis så här gott går det att ha det ute i Göteborgs skärgård under hösten.

Vi hörs snart igen! //Lena & Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.