Bröllop på Vinga!

Igår hade vi en härlig körning – ett bröllop på Vinga. Sealife var full av förväntansfulla bröllopsgäster på vägen ut från Hönö-Klåva. Vår kapten, Josef, körde mellan öarna runt Halleskären. Där är riktigt fint och det är en bra väg när det blåser lite och det går en del vågor. Sealife som väger över 35 ton parerar vågorna på bästa sätt, så inga sjösjuka gäster här inte! Väl framme på Vinga fick vi fin hjälp av Ulla och Kenneth, som tillhör Wingas Vänner , med tilläggningen. De jobbar ideellt med att hålla Vinga levande och i gott skick! Bröllopsgästerna promenerade upp till båken, där brudparet och prästen väntade. Efter någon timma skålades det i champagne ombord på Sealife och gästerna mumsade på charkplattan som som framdukad. Paret som gifte sig var helt underbart glada, lyckliga och så mysiga!

Efter en timmas mingel ombord på Sealife lade vi ut och åkte tillbaka till Hönö-Klåva, där kvällens begivenheter tog vid på Lilling.

Sommaren är en fin tid att vara ute på havet och bröllop på Vinga är fantastiskt! Hör gärna av er så ordnar vi till en fin tur för er också!

4 Thoughts on “Bröllop på Vinga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.