Certifikat

För att du som gäst skall känna dig trygg med vår verksamhet på Gothenburg Coast Charter kan du här nedan se de certifikat och tillstånd vi har för verksamheten.

Alkoholtillstånd

Sealife har ett tillstånd att servera alkoholhaltiga drycker till slutna sällskap på max 12 personer. Oavsett om fartyget ligger förtöjt vid kaj eller kör på havet. Så vill du som gäst äta lite gott och dricka ett glas vin kan du göra det både när vi kör och när vi ligger förtöjda.

Ombord serverar vi det du önskar. Vi pratar igenom drycker inför resan. Vi har bra leverantörer på vin, champagne, öl och avec. Självklart har vi även alkoholfria alternativ ombord.

Miljöförvaltningen

Som bekant hör mat & dryck ihop. För att få servera alkohol måste vi servera lagad mat. Därför har vi blivit inspekterade och godkända av miljöförvaltningen. Här handlar det bland annat om att kunna förvara mat väl kylt och att det är rent och fint i köket. Det handlar inte så mycket om att laga god mat – men det kan du som gäst känna dig trygg i att vi gör!

Ombord serverar vi mat inspirerat och hämtat ur skafferiet som omger oss här på kusten. Vi erbjuder några förslag på buffé, 3-rätters och efterrätter. Dryckerna vi serverar till är väl avsmakade så att de passar bra ihop.

Transportstyrelsen

För att få lov att köra charter med gäster måste fartyget flaggas in hos Tranportstyrelsen. Likadant skall det bestämmas storlek på besättningen och även vilka behörigheter som besättningen skall ha ombord.

Vår dröm har varit att köra båtcharter under svensk flagg. Därför har vi tillsammans med svenska transportstyrelsen flaggat in Sealife. Fartyget har ett fartcertifikat för fartområde D. Fartområde D innebär att vi får köra gäster bland alla skärgårdens öar utmed hela svenska kusten.

Certifikatet innebär i korthet att brandsäkerheten är hög, all nödvändig nödutrustning finns ombord, att båten sköts på ett bra sätt m m. Kort sagt kan vi säga att ni kan känna er trygga med fartyget och dess besättning!

Försäkringar

Om olyckan skulle vara framme för dig som gäst, eller för fartyget, har vi försäkringar som täcker det mesta som kan hända till sjöss, ombord på ett fartyg.

Har du några frågor inför din resa är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Lena Busse : +46 767-99 07 10

Peter Busse : +46 706-05 11 51

E-post : info@gotcc.se