Företagsevent

Event för företag i en vacker skärgårdsmiljö

Företaget på båtcharter i skärgården!

Låt oss ta era möten till en ny nivå med en båtcharter, allt paketerat i en vacker skärgårdsmiljö. Vi planerar resan tillsammans; Vilken rutt ni tar, de aktiviteter ni vill göra och vad ni äter. Vi har verksamheten igång 12 månader om året, så här finns det möjligheter!

Sealilfe tar upp till 12 gäster varav 8 gäster i sittande konferens. Ni har tillgång till storbildsskärm, Wi-Fi, kopiator, skrivare mm.

Vi ordnar effektiva möten av alla slag:

  • Ledningsgruppens eller styrelsens möte.
  • Konferens.
  • Kick-off.
  • Produktpresentation för era kunder.

Det finns många fler tillfällen för dig och ditt företag att träffas. Vi är flexibla och löser det mesta för er.

Med oss kan ni också ha ett möte ”lunch-till-lunch”. Det finns plats för 6 personer att övernatta på båten. Är ni fler bokar vi även boende i skärgården. Under det här dygnet har ni bra möjlighet att ha möten ombord, göra aktiviteter och njuta av god mat i en fantastisk skärgårdsmiljö

För aktiviteter i skärgården har vi flera härliga samarbetspartners. För er inspiration, gå in på Båtcharter och se hur vi brukar lägga upp våra kryssningar. Hör sedan av er till oss så sätter vi ihop ett bra företagsevent.

I vår offert till er ingår alltid följande (baserat på antal deltagare): Kapten och Lena & Peter som besättning, mat under dagen, vatten/kaffe/te, frukt, badhanddukar, tillgång till gummibåt, konferensutrustning, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter. Vid övernattning även exklusiva sängkläder och hygienartiklar.