Gäster från Spanien, en båttur i Göteborg!

Visst är det härligt när telefonen ringer och vi får frågan – “Kan ni ta 5 gäster imorgon?” En snabb koll bland bokningarna och saken var klar! Gästerna som var från Spanien ville äta skaldjur och vad passar bättre än nykokta räkor och kräftor! Till detta serverade vi svenska specialiteter som gravad lax, ostpaj på västerbottenost och gubbröra. Kvällen var lite kylig, men på akterdäck var det varmt och gott. Ca 20 grader inne och 4-5 grader ute! Det gick ingen nöd på gänget ombord.

Men vad är en sådan måltid ombord på Sealife utan att vi startar upp fartyget och tar en tur? Klart vi tog en båttur med våra gäster. Kvällen var lite kylig men himlen var klar, perfekta förhållanden! När vi lade ut, serverade vi kaffe och vår goda chokladtårta. Båtturen gick först ut mot Älvsborgs fästning och efter det körde vi in i hamnen, ända in till Göteborgsoperan vid lilla bommen. Jackorna kom på och en fleecepläd runt axlarna hjälpte till att hålla värmen på ett gott sätt. Göteborg är oerhört vackert upplyst under kvällen och gästerna fick många fina bilder och minnen under turen.

Vi har en fantastiskt vacker stad, som är mycket sevärd även under de mörka månaderna. Vi är stolta över att vi kan erbjuda dessa turer under denna tid på året. Vad tyckte då våra gäster,,,,? De var supernöjda och skickade mejl med uppskattningar. Vi kommer säkert att träffa dem igen till våren, då de skall hit med kunder. Kontakta oss du med, så syr vi ihop en trevlig kväll för dig och dina gäster.

Vi hörs snart igen//Lena & Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.