Göteborg och skärgården – En top-7 lista presenterad

Erik Conover är en amerikansk så kallad YouTuber och äventyrsfilmare, som bor i New York. Han reser runt världen och gör reportage om olika fantastiska destinationer. Under förra sommaren var han här i Göteborg och gjorde ett reportage. Han besökte vår vän Håkan på Kajkanten, centrala Göteborg och så var han ute i skärgården.

Nu har han lagt upp ett inlägg på sin YouTube-kanal, där han har gjort en lista på hans favorit destinationer. Som tredje destination har han Göteborg och skärgården! Det är ju fantastiskt kul! Kolla in filmen från hans resa här:

Vi tycker det är fantastiskt att skärgården lyfts fram på detta vis. Miljön är helt underbar och vi jobbar stenhårt för att fler och fler får möjligheten att komma ut dit. Det är en underbar känsla att sitta på fly-bridge och mysa runt i 8-10 knop, höra vågsvallet, njuta av utsikten och andas den friska salta havsluften!

Som vi sagt tidigare så kör vi i skärgården året om. Den är precis lika vacker i februari som i juni och till och med många gånger faktiskt ännu vackrare! Ljuset är helt annorlunda och stillheten kan vara helt total.

Vi hoppas få ta dig ut i skärgården under 2019!

Vi hörs snart igen!

Lena & Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.