Gothenburg Coast Charter – Sealife i skärgården

Sommaren är en fantastisk period! Solen värmer, havet glittrar och skärgården lever upp som aldrig förr. Det är många besökare i vår fantastiska skärgård och de tar sig ut på ett gemensamt sätt: med båt. Många har egen båt som tar dem runt till alla underbara ställen som finns. Ett stort antal åker med de rederier som kör på turlista bland skären. Sen har vi vår verksamhet – Gothenburg Coast Charter. Vi har under juli månad haft många härliga stunder med gäster ombord. Det har varit hela familjer som firat något speciellt; sommaren, födelsedagar eller bröllopsdagar. Ombord har vi haft kompisgäng och gifta par som bara vill slappa och ha det skönt. De företag vi haft ombord på Sealife har firat bra resultat, eller att semestern börjar. Vår grundidé är att varje båtcharter är unikt och skall ge kunden maximal upplevelse, därför skräddarsyr vi varje charter på ett personligt sätt efter kundens önskemål.

Vi dokumenterar varje tur vi tar ut i skärgården. När chartern är avslutad sammanställer vi bilderna och skickar till våra gäster som ett fint minne av turen. En del bilder har vi fått lov att visa upp för er, så titta och njut.

Säsongen är igång och bokningarna trillar in. Hör av dig du med och låt oss prata om hur just du vill att din charter i skärgården skall se ut!

Kontakta Lena & Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.