Klädesholmen – Båtcharter i 3 dagar

Natur, fiske, bastu och gourmetmat!

Det här är en båtcharter för er som vill spendera några dagar på sjön och uppleva det skärgården har att erbjuda i form av vacker natur, fiske, bastu och gourmetmat!

Dag 1 – Göteborg till Vrångö. 15 sjömil

Vi börjar denna kryssning med att tillbringa 3–4 timmar på sjön. Vi kryssar bland öar och skär, tittar på sälar, tar ett bad och äter lunch i en mysig vik. Efter lunch tar vi oss till Vrångö, där fiskaren står redo för er. Ut och fiska upp dagens middag! När vi förbereder er fångst är den fina bastubåten bokad. Ta en bastu och njut av utsikten på Vrångö.

Dag 2 – Vrångö till Klädesholmen. 25 sjömil

Efter en god frukost och ett morgondopp sätter vi kurs till Klädesholmen. Ön är en känd ö bland fiskarna på kusten. Detta är sillens högborg! Historien kring ön går så långt bak som till 1200-talet, På vägen dit, tar vi oss genom skärgården och lägger till i Marstrand för lunch. Det finns tid att ta en promenad på bryggan efter lunch innan vi avgår till Klädesholmen. Väl framme har vi bokat ett bord på den fina restaurangen Salt & Sill. Här kan ni njuta av havets läckerheter och glöm inte av sillen!

Dag 3 – Klädesholmen till Göteborg. 25 sjömil

När vi känner oss redo tar vi oss ner till Göteborg igen. Det finns fortfarande mycket fin skärgård kvar att utforska under dagen. Vi ankrar upp för mat, bad och kanske fiske. Temat för dagen blir naturen och den fina skärgården. Vi är åter i Göteborg på eftermiddagen.

Vad ingår alltid:

Kapten och Lena & Peter som besättning, mat ombord frukost/lunch/middag, vatten/juice/läsk/kaffe/te, frukt, badhanddukar, exklusiva sängkläder, morgonrock, hygienartiklar, tillgång till gummibåt, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter.

 

Kontakta för bokning