Kyrkesund – Båtcharter och kultur i 3 dagar

Kultur och båtcharter i ett, är vad ni får uppleva här. Det blir spännande historik på Marstrand, besök på Nordens Akvarellmuseum och ett besök på fantastiska Skulpturparken Pilane. Vi kör med Sealife 2–3 timmar per dag och ni kommer att ha god tid att utforska resmålen när vi lägger till.

Dag 1 – Göteborg till Marstrand. 20 sjömil

Ni startar denna kryssning med en vacker tur till Marstrand. Arkipelagen är både spännande och inspirerande. Väl framme på Marstrand har vi bokat er en privat guide till Carlstens fästning. Fästningen byggdes färdig 1658 och har en fantastisk historia om krig och fängelse men också varit viktig för sjöfarten genom åren. Marstrand är ett riktigt mysigt ställe att promenera runt och insupa den goda atmosfären. Vacker arkitektur blandas med natursköna upplevelser.

Dag 2 – Marstrand till Kyrkesund via Skärhamn. 10 Nm

Efter att ha kryssat i trånga sund och mellan vackra öar landar ni i Skärhamn. Här ligger det Nordiska Akvarellmuseet. Vi har bokat en privat guide, som guidar er och berättar om den pågående utställningen. Efter lunch ombord tar vi en kort tur norrut till Kyrkesund. Härifrån har vi en kortare transfer till Skulptur i Pilane. Pilane har blivit nominerat till en av Europas bästa skulpturparker. Vi har bokat en guide åt er, som tar er på en 1,5 timmes spännande promenad i naturen. Här får ni uppleva skulpturerna på nära håll och även besöka områden från stenåldern.

Dag 3 – Kyrkesund till Göteborg. 30 Nm

Idag kryssar vi oss ner till Göteborg igen. Vi tar det lugnt och fint och ankrar upp för god lunch och kanske ett bad. Har vi tur ser vi Tumlare på vägen. Garanterat kommer vi att få se en hel del sälar. Vi är tillbaka i Göteborg på eftermiddagen igen.

Vad ingår alltid:

Kapten och Lena & Peter som besättning, mat ombord frukost/lunch/middag, vatten/juice/läsk/kaffe/te, frukt, badhanddukar, exklusiva sängkläder, morgonrock, hygienartiklar, tillgång till gummibåt, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter.

Kontakta för bokning