Julbord på båten Sealife 2019

Ett personligt julbord ombord på Sealife!

Upplev julens goda mat 2019 i en annorlunda, unik miljö – ombord på yachten Sealife! När ni bokar har ni fartyget för er själva, med personlig service av besättningen. En lugn, avslappnad miljö att umgås i och njuta av god mat och dryck tillsammans. Välj att boka ett julbord med en kvällstur eller en 2-timmars jullunch i skärgårdsmiljö.

Julbord

När vi lägger ut från Eriksbergs kajpromenad, för att uppleva Göteborg klädd i ljus, sitter ni på fly-bridge med finaste utsikten. Svep pläden om axlarna och njut av Sealife’s egna glögg och Göteborgs skyline! När vi lägger till igen, efter 1 timmas båttur, står ett härligt julbord klart i salongen, där det är varmt och skönt. Sitt kvar ombord så länge ni vill och njut av julens läckerheter och den fina utsikten.

Några av recensionerna från 2018 års julbord ombord på Sealife

“Fantastiskt fin kväll med underbar tur i hamnen och ett sagolikt julbord som avslutning. Långkokt karré kan jag leva på länge” Magnus Carlsson, Logistikservice i Stenkullen AB

“Bokade julbord med ledningsgruppen julen som gick, vilken upplevelse!! Fantastisk mat där allt var hemlagat, kryddat med en genuin känsla för att skapa en upplevelse för hela sällskapet. Personligt och intimt och samtidigt väldigt proffsigt arrangerat! Kan varmt rekommendera detta!” Lars Aabol, Enfo Sweden AB

“Tack för senast och, trevlig båttur och jättegod mat och dryck. Detta blir succé!
God Jul och Gott nytt år!”
 Bo & Mona

Julbord ombord på Sealife 2019, 22 nov – 21 dec.

Pris: Julbord inklusive en båttur på 1 timma: 1140:-/person (ink moms). Minimum 8 personer max 12. Är ni färre än 8 personer, kontakta oss för prisoffert.

Vad som ingår: 3 personer i besättningen, glögg med tillbehör, julbord, 1 timmas båttur, guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.

Jullunch

Vi avgår vid lunchtid kl.11,30 (Vi är flexibla med avgångstid, men inte senare än 13:00) och är tillbaka 2 timmar senare, från Eriksberg. Ni blir serverade glögg (alkoholfri) med tillbehör när vi åker under Älvsborgsbron. Vi tar sikte på vackra södra skärgården och kryssar mellan öar och skär. Ni sitter varmt och skönt i aktern och blir serverade julens goda rätter medans ni upplever skärgården, i vinterskrud, på nära håll. Vi startar lunchen med jultema från havet och följer upp med kallskuret och småvarmt. Kaffe och julgotter njuter ni av när ni sakta glider in i Göteborgs hamn igen.

Jullunch ombord på Sealife 2019, 22 nov – 21 dec.

Pris: Fartygshyra 12,000:- (12,720:- ink. moms), lunch 250:-/person (280:-/person ink moms). Är ni 12 personer, blir priset 1,250:-/person (1,340:-/person ink. moms). Max 12 personer och avgång senast kl. 13,00 från Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättningen, alkoholfri glögg med tillbehör, lunch, 2 timmars båttur, guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.

Välkomna ombord på M/Y Sealife!

Kontakta oss