Loggan på plats.

Tidigt i somras startade vi upp arbetet med att ta fram en logotyp till Gothenburg Coast Charter. Vi kontaktade underbara Karin på Vid Form, www.vidform.se, som har erfarenhet av att jobba fram loggor. Faktum är att Karin gjort en hel del arbete som har just med skärgård, upplevelser och havet. Stort tack Karin för ditt tålamod med oss!

Det har varit en spännande resa att se hur våra innersta tankar kring vårt koncept trattas ner till att bli en logotyp

Vi startade upp med en work-shop där vi listade ner ord som beskriver hur vi vill att vi skall uppfattas, vad vi kommer att leverera i form av service ombord och vilka upplevelser vi erbjuder. Några av sakerna vi listade var:

Avkoppling, upplevelser, kunskap, engagemang, året runt, natur, skärgård, ha kul, positiva, öppenhet, bekvämt, hög kvalié.

Vi var säkert uppe i över 25 uttryck som vi ville förmedla. Efter lite knådande så landade vi i våra kärnvärden:
Personligt, Exklusivt och Flexibilitet.

Vi listade även ner de styrkor vi vill att varumärket skall utstråla:
Skräddarsydd resa, Exklusiv i alla delar, Utvalt i detalj, Fulländad upplevelse.

Tänk att vi efter att ha planerat och drömt om detta i 8 års tid nu har fått ner alla våra tankar i en logga!

Det känns så fantastiskt kul! Som en slags rubrik har vi skrivit GOTHENBURG. Det visar väldigt tydligt var vi har vår verksamhet och att vi siktar internationellt. Vi placerade ”Coast Charter” på några öar som speglar sig vackert i havet. Vi känner att vår logga verkligen speglar det vi vill göra: Erbjuda skräddarsydda upplevelser under exklusiva endags eller flerdagsturer i Göteborgs skärgård!

Leave a Reply

Your email address will not be published.