Nu drar det ihop sig!

I skrivande stund undrar vi om det verkligen skall bli någon vår med värme och allt som hör till. Det är kyligt och kallt, men lite vårtecken ser vi ändå.

Nu är förberedelserna i full gång inför den första kryssningen med gäster ombord. Det blir 12 internationella gäster. De kommer från Europas alla hörn, Tyskland, Portugal, Irland, Italien, Frankrike m.fl. En skön blandning människor, som det skall bli fantastiskt kul att få möjlighet att visa vår vackra skärgård för. Under de fyra timmar vi kör kommer vi att spendera tid i den södra skärgården.I området runt Styrsö, Donsö och Vrångö. Hemfärden kommer att bli in i Göteborgs hamn. Det blir spektakulärt!

 

Gänget har bokat Sealife’s buffé – En buffé i 4 akter. Det blir Matjes, löjrom, fisksoppa, musslor och mycket annat gott. Till detta serveras goda viner. Vi hade en avsmakning för ett tag sedan med goda vänner. Vi var 6 stycken som satt och mumsade i några timmar och provsmakade. Det blev tummen upp på det mesta! Det är härligt att ha goda vänner runtomkring som vill hjälpa till och vågar sig på att äta saker de aldrig provat förut! Tack för det kompisar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.