Yacht charter Göteborg och Västkusten

Hyr en yacht för personlig båtcharter!

Vi erbjuder båtcharter anpassade för dig. Åk en kortare charter i Göteborgs skärgård på 3-4 timmar eller om du vill vara ute hela dagen. Vill ni vara med oss under flera nätter planerar vi en sådan charter ihop. Vårt koncept är helt och hållet flexibelt. När ni bokar en båtcharter med oss planerar vi dagen eller dagarna tillsammans. Vår båtcharter utgår från Eriksberg i Göteborg, men vill ni att vi hämtar upp er på annan plats, så pratar vi ihop oss om det.

Kontakt

Yacht charter flera dagar

Upplev känslan att ha din egna yacht som charter och kryssa utmed den vackra Västkusten. Stanna till där du vill, ta ett bad eller gå iland och besök några av de fina samhällena som ligger som ett pärlband utmed kusten. Hyr en yacht med Gothenburg Coast Charter.

Läs mer

Yacht charter i Göteborgs skärgård

Samla ihop ditt gäng och spendera en större del av dagen med en yacht charter i Göteborgs skärgård! Turer på 3 timmar och upp till en heldag, ger er möjlighet att stanna till på någon eller några av de fantastiska öar som ligger och väntar.

Vi planerar yacht chartern tillsammans och besättningen serverar gärna lunch eller middag ombord.

Läs mer

Yacht charter – En heldag i Göteborgs skärgård

Ni börjar denna yacht charter med en mingel lunch och avslutar med middag, allt ombord på Sealife ute i skärgården! Vi stannar till för en guidad tur på Styrsö, en ölprovning på Björkö och en middag i den härliga miljön på Källö-Knippla. Välkomna ombord!

Läs Mer

Recensioner Gothenburg Coast Charter

Vi är oerhört glada och tacksamma för de omdömen vi får om vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda personlig båtcharter och upplevelser som överstiger dina förväntningar! Här nedan har vi samlat en del av de omdömen vi fått.

Välkommen ombord på Sealife!

Läs mer

Askspridning i havet Göteborg

Vi på Gothenburg Coast Charter erbjuder askspridning i havet utanför Göteborg, för upp till 12 gäster. Vi ordnar allt från den enkla mottagningen med båttur fram och tillbaka med kaffe och kaka, till att vi serverar en 2-rätters lunch/middag till alla ombord.

Läs mer