Askspridning i havet Göteborg

Avsked till havs

Vi på Gothenburg Coast Charter erbjuder askspridning i havet utanför Göteborg, för upp till 12 gäster. Vi ordnar allt från den enkla mottagningen med båttur fram och tillbaka med kaffe och kaka, till att vi serverar en 2-rätters lunch/middag till alla ombord.

Minsta tid att hyra fartyget är 3 timmar. Vi avgår från Eriksberg i centrala Göteborg och åker ca. 1 timma i lugn och fin fart. Normalt lägger vi oss stilla på havet, med närmaste anhöriga på akterdäck där urnan eller askan sänks ner i havet.  Kaptenen kör sakta runt platsen för ett vackert avslut där ni då har möjlighet att lägga ut blommor och kransar i havet. Ceremonin tar ca 30 minuter och efter det åker vi en fin båttur tillbaka till Eriksberg igen. Under turen tillbaka finns kaffe och en kaffebakelse uppdukat i salongen

Det finns även möjlighet att förbeställa en charkbräda för 185:-/pp (207:-ink.moms) som serveras på resan tillbaka till Eriksberg.

I god tid pratar vi ihop oss om hur ni vill lägga upp arrangemanget med tid och mat. Vi är flexibla och lyhörda.

Pris: 3 timmar – Fartygshyra 18,000:- (19,080:- ink moms).  Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg. Vad som ingår: 3 personer i besättning, kaffe/te, kaffebakelse, frukt, vatten, försäkringar, diesel. 

Vad tillkommer: Drycker ombord och ev. mat.

Ni ansöker om tillstånd hos Länsstyrelsen, om att få genomföra askspridning i havet.

Kontakta oss