Yacht charter i Göteborgs skärgård

Boka en yacht charter i Göteborgs Skärgård med lunch/middag, fika och strandhugg.

Samla ihop ditt gäng och spendera en större del av dagen med en yacht charter i Göteborgs skärgård! Turer på 3 timmar och upp till en heldag, ger er möjlighet att stanna till på någon eller några av de fantastiska öar som ligger och väntar.

Vi planerar yacht chartern tillsammans och besättningen serverar gärna lunch eller middag ombord.

Kontakta oss

Halv- och heldags yacht charter i Göteborgs skärgård.

Båtcharter Göteborg

En riktig höjdare är ju att i lugn och ro få utforska skärgården, äta lite gott och umgås på M/Y Sealife. Boka M/Y Sealife per timme, beroende på tillfället. Samla ledningsgruppen, fira en födelsedag, boka Sealife för bröllopet, ja det finns många tillfällen! En halvdag (4 timmar) är perfekt när ni vill kombinera chartern med att lägga till i en hamn och äta lunch/middag. En heldag innebär att ni åker mer båt eller väljer att lägga till på en eller flera öar i skärgården. En fin dag lägger vi oss för ankar i en vik, där ni kan bada, äta eller bara vara. Hela yacht chartern planerar vi tillsammans, och skräddarsyr efter era önskemål.

Läs gärna våra erbjudanden för att se förslag på fina turer!

Pris: Fartygshyra 6,000:-/timma (6,360:-/timma ink. moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättning, plockrätter till alla, guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast mat och drycker ombord.

Reservera din Charter Erbjudande Kontakta oss