Erbjudanden

Sealife är möjligheternas fartyg! Boka olika event och aktiviteter hos oss på Gothenburg Coast Charter!

Båtcharter – Källö-Knippla en pärla i skärgården

Båtcharter i skärgården är en fin upplevelse sensommar och höst. Boka Sealife och ta er till öar som inte är så lättillgängliga. Källö-Knippla är vår absoluta favorit-ö i Göteborgs norra skärgård! Nu erbjuder vi att ni bokar 4 timmar men får 5 timmar i skärgården! Gör ett kundevent, samla dina vänner eller familj och åk på båtcharter till Källö-Knippla. I erbjudandet ingår 1 extra timme, 3-rätters meny till alla och en skön promenad i hamnen.

Läs mer

Julbord på båten Sealife 2019

Upplev julens goda mat 2019 i en annorlunda, unik miljö – ombord på yachten Sealife! När ni bokar har ni fartyget för er själva, med personlig service av besättningen. En lugn, avslappnad miljö att umgås i och njuta av god mat och dryck tillsammans. Välj att boka ett julbord med en kvällstur eller en 2-timmars jullunch i skärgårdsmiljö.

Läs mer

Uppleva Göteborgs skärgård – 3 timmars båttur.

En riktig höjdare är ju att i lugn och ro få uppleva Göteborgs skärgård, äta lite gott ombord under färd och umgås på M/Y Sealife. Boka in denna tur så bjuder vi på en härlig charkplatta! Vi dukar upp i salongen under färden, där ni plockar till er av godsakerna!

Läs mer

Lunch på Sealife

Lunch på M/Y Sealife är en upplevelse i härlig miljö på ett personligt sätt, året runt. Planera in lunchen när du vill sitta ner med dina kunder, leverantörer eller vänner i en avslappnad stillsam miljö. Vi tar hand om er och erbjuder service på högsta nivå. Välj en tur där vi åker ut i skärgården och lägger till i en hamn för lunch, eller att ni äter lunchen under båtturen.

Läs mer