2 dagar båtcharter i Göteborgs skärgård

Flera dagar på en yacht - Båtcharter i Göteborgs skärgård.

Tänk dig att få koppla av ett par dagar med en båtcharter i Göteborgs skärgård! Med full service ombord kryssar ni till några riktigt sköna pärlor i Göteborgs skärgård. Vid gott väder ankrar vi upp i en vik för sol, bad och lunch.

Här är ett exempel på hur en 2-dagars båtcharter i Göteborgs skärgård kan se ut!

Vi startar denna tur långt söderut i Göteborgs skärgård, i Kungsviken. En underbar vik, perfekt att ankra upp i. Här ligger vi skyddade mot de flesta vindar och vattnet är underbart klart här. Efter sol och bad dukar vi upp en härlig lunch. När vi känner oss redo åker vi vidare i skärgården.

Vi tar oss förbi öarna Donsö, Styrsö och Känsö. En fantastisk skärgårdsmiljö med mycket historia. Målet för denna dagen är Källö-Knippla, där vi lägger till för natten. Knippla är en härlig pärla, med en bebyggelse som påminner om skärgårdslivet. Under sommarperioden är det fullt med fritidsbåtar och en hel del gäster. Det finns en fin promenad på norrsidan ön, där ni kan se de kringliggande öarna Hyppeln och Rörö bl.a. Tittar ni norrut ser ni Carlstens fästning på Marstrand. Dit tar vi oss imorgon. Efter promenaden kan det vara rätt skönt att slappa lite på flybridge innan middagen serveras på akterdäck.

Efter en god frukost kastar vi loss och tar oss norrut genom Albrektsunds kanal som leder oss rätt in i seglarnas Mekka, Marstrand! Här sjuder det av liv, ett spektakulärt skådespel! Dags kanske för att ankra upp och ha det lite gott,,, så vi lägger till vid Vaxholmarna. Resan ner till Göteborg går via Björkö och Hjuvik. En perfekt avslutning på 2 fina dagar i Göteborgs skärgård.

Välkomna ombord på Sealife för ett par fina dagar i Göteborgs skärgård!

Kontakta oss för offert