Upplev Göteborgs skärgård och en Lyxig Räkmacka!

September i Göteborgs skärgård! En magisk upplevelse med underbart ljus och vacker miljö. Boka nu så ingår Sealife’s Lyxiga Räkmacka med tillbehör och en kaffebakelse till kaffet! Ät gott ombord under färd och umgås på M/Y Sealife. Vi dukar upp i salongen, där ni plockar till er av godsakerna!

Vi tar oss söderut och åker stillsamt och fint i sundet mellan öarna Stora och Lilla Förö och Franholmen. Vi svänger västerut och tar oss mot Donsö, Vargö, Känsö och Snobbrännan! Under turen njuter ni av Sealife’s Lyxiga Räkmacka. Välj att sitta var ni vill på Sealife: Fly-bridge, akterdäck eller i salongen. Varje ställe har sin charm och ger er bästa möjlighet att äta och njuta av skärgården! Sensommar och tidig höst i Göteborgs skärgård är en upplevelse utöver det vanliga! Ljuset är fantastiskt och havet kan ligga som en spegel. Passa på under september och boka en 3-timmars charter där Sealife’s Lyxiga Räkmacka och en kaffebakelse ingår!

Pris: Fartygshyra 3 timmar 16,500:- (17,490:- ink moms). Blir ni 12 personer betalar ni 1375:-/person (1460:-/person ink moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättning, Sealife’s Lyxiga Räkmacka, Kaffebakelse, guidning, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel. 

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.

Kontakta oss