Båtcharter – Källö-Knippla en pärla i skärgården

En båtcharter till Källö-Knippla där 1 extra båtcharter-timma och efterrätt ingår!

När ni bokar en charter till Källö-Knippla med lunch/middag bjuder vi på ytterligare 1 båtcharter-timma, samt efterrätt utan kostnad!

 

En perfekt båtcharter när ni vill umgås några timmar, äta gott och uppleva skärgården på bästa sätt!

Gör ett kundevent eller samla dina vänner och familj! Åk på båtcharter till Källö-Knippla och ät en lunch/middag ombord på akterdäck med den härliga miljön runt om er. 

När ni bokar en charter till Källö-Knippla med lunch/middag bjuder vi på ytterligare 1 båtcharter-timma, samt efterrätt utan kostnad!

Ni åker med yachten Sealife genom skärgården till Källö-Knippla. På vägen bjuder vi på lite plockrätter, som ni mumsar på under tiden som vi tar oss sakta genom vackra Kalvsund och passerar Björkö innan vi lägger till på Källö-Knippla. Efter ankomst hoppar ni iland för en promenad runt i hamnen och kring de mysiga trånga kvarteren på sydsidan, eller så sitter ni kvar på fly-bridge och myser. Maten står klar efter promenaden och serveras på akterdäck. Hemresan tar vid och vi lägger till på Eriksberg igen efter 5 timmars fantastisk upplevelse. Källö-Knippla är en unik ö i skärgården, väl värt ett besök!

Pris: Fartygshyra 24,000:- (25,440:- ink. moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättningen, plockrätter till alla, 1 extra båtcharter-timma (Värde 6,000:-/6,360:-), efterrätt till alla, guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer:  Mat och drycker ombord.

Reservera din Charter