Båtcharter – Källö-Knippla en pärla i skärgården

En båtcharter till Källö-Knippla där 1 extra båt-timma, 3-rätters middag och guidning ingår!

Båtcharter i skärgården är en fin upplevelse året om. Boka Sealife och ta er till öar som inte är så lättillgängliga. Källö-Knippla är vår absoluta favorit-ö i Göteborgs norra skärgård! Nu erbjuder vi att ni bokar 4 timmar men får 5 timmar i skärgården och en 3-rätters meny till alla!

 

Gör ett kundevent, samla dina vänner eller familj och åk på båtcharter till Källö-Knippla. I erbjudandet ingår 1 extra båt-timme, 3-rätters meny till alla och en skön promenad i hamnen.

Ni åker en båttur i skärgården på 1,5 timme till Källö-Knippla. På vägen bjuder vi på lite plockrätter, som ni mumsar på under tiden som vi tar oss sakta genom vackra Kalvsund och passerar Björkö innan vi lägger till på Källö-Knippla. Efter ankomst hoppar ni iland för en promenad runt i hamnen och kring de mysiga trånga kvarteren på sydsidan, eller så sitter ni kvar på fly-bridge och myser. Maten står klar efter promenaden och serveras på akterdäck. Hemresan tar vid och vi lägger till på Eriksberg igen efter 5 timmars fantastisk upplevelse. Källö-Knippla är en unik ö i skärgården, väl värt ett besök!

Pris: Fartygshyra 22,000:- (23,320:- ink. moms). Blir ni 12 personer betalar ni 1,833:-/person (1,943:-/person ink. moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättningen, plockrätter till alla, 1 extra timme (Värde 5,500:-/5,830:-), 3-rätters middag (Värde 470:-/526:- per person), guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.

Reservera din Charter