Båtcharter – Källö-Knippla en pärla i skärgården

En båtcharter till Källö-Knippla där en 3-rätters middag och guidning ingår!

Båtcharter i skärgården är en fin upplevelse. Med egen båt har ni möjlighet att ta er till öar som inte är så lättillgängliga. Källö-Knippla är vår absoluta favorit-ö i Göteborgs norra skärgård! Samla dina medarbetare, kunder, vänner eller familj och åk på båtcharter till Källö-Knippla. Boka in båtturen innan 30 september 2019. I erbjudandet ingår bl.a. 3-rätters meny till alla, samt en guidad visning på ön.

Båtcharter till Knippla

Ni åker en båttur i skärgården på 1,5 timme till Källö-Knippla. På vägen bjuder vi på lite plockrätter, som ni mumsar på under tiden som vi tar oss sakta genom vackra Kalvsund och passerar Björkö innan vi lägger till på Källö-Knippla. Efter ankomst hoppar vi iland där ni får en guidad promenad runt i hamnen och kring de mysiga trånga kvarteren på sydsidan. Maten står klar efter promenaden och serveras på akterdäck. Hemresan tar vid och vi lägger till på Eriksberg igen efter 5 timmars fantastisk upplevelse. Knippla är en unik ö i skärgården, väl värt ett besök!

Pris: Fartygshyra 22,000:- (23,320:- ink. moms). Blir ni 12 personer betalar ni 1,833:-/person (1,943:-/person ink. moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättning, plockrätter till alla, 3-rätters middag (Värde 470:-/526:- per person), guidning, kaffe/te, frukt, vatten, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.

Boka