Boka båtcharter 2019

Kontakta oss för bokning av båtcharter innan 28 februari för ett bra erbjudande under 2019!

Boka en båtcharter på minimum 4 timmar så bjuder vi alla ombord på en Västkustbuffé! 

Planera ett event för arbetskollegor, kunder, vänner eller familj och åk ut i skärgården 4 timmar under 2019. Det perfekta stället att umgås och att uppleva havet! Ni åker med yachten Sealife, som har plats för sällskap upp till 12 personer. Västkustbuffén som ingår i turen, dukas upp i salongen. när vi lagt till i en hamn i skärgården. Här trängs det sådana godsaker som säsongens skaldjur, nybakt bröd, goda röror, pajer med mera.

Med oss på Gothenburg Coast Charter får du en helhetsupplevelse i skärgården. Med Sealife kör vi båtturer som skräddarsys med utgångspunkt i dina önskemål.Ombord finns alla bekvämligheter och ni blir väl omhändertagna av den erfarna besättningen.

Båtcharter Göteborg

Du kan åka med oss hela året om! Att uppleva skärgårdens skiftningar är en upplevelse för alla. I turerna ingår alltid minst ett stopp på någon härlig ö. Här finns det möjlighet att ta en promenad, få en guidning eller ta ett bad. Vi är flexibla med vart vi kör i skärgården. Du är med och påverkar hela upplägget, men självklart har vi några favoriter som du kan läsa om under Kryssningar.

Erbjudande: Pris 22,000:-. Bokar ni innan 15 april ingår en Västkustbuffé till alla gäster (värde 550:-/gäst, ex moms12 %). Vill ni vara längre ute i skärgården tillkommer 5,500:-/timme. Moms tillkommer med 6 % på båtchartern.
Vad ingår alltid: Kapten och Lena & Peter som besättning, guidning, vatten/juice/kaffe/te, frukt, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter.

Kontakta oss för bokning och planering av ert event.