Heldag båtcharter i skärgården

Boka en heldag båtcharter i skärgården och vi bjuder på maten under dagen! Göteborgs skärgård består av många vackra öar, som ett pärlband i kustlinjen. I söder hittar vi öar som Brännö, Styrsö, Vrångö och Donsö medans Hönö, Öckerö, Björkö och Källö-Knippla ligger i norr. Ombord på Sealife kan du spendera en hel dag och bara njuta av skärgården!

Målet med den här turen är att ni skall få uppleva skärgården på flera sätt; ankra upp i en vik för bad, promenera i en mysig hamn, lunch på en ö, men framförallt uppleva skärgården från yachten Sealife. Vi planerar rutten efter era önskemål och väderlek.

Ombord på Sealife har ni det ombonat och blir väl omhändertagna av Lena & Peter. Vi serverar förmiddagskaffe med fralla och kaka och under dagen finns det ytterligare förfriskningar som vatten, frukt och kaffe/te framdukat i salongen. Vill ni ha ett glas mousserande, en öl eller ett glas vin beställer ni det ombord. Till lunch/middag njuter ni av en 3-rätters måltid. Vi dukar fint på akterdäck när vi lagt till i en mysig hamn.

Dagen ombord på M/Y Sealife är en avkopplande och inspirerande dag, som du själv är med och planerar (om du vill). Vi är flexibla, vilket gör att din dag blir personlig.

Pris: Fartygshyra heldag, 8 timmar, 39,500:- (41,870:- ink. moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 personer i besättningen, förmiddagsfika med fralla/kaka, 3-rätters lunch/middag,  guidning under turen, kaffe/te, frukt, vatten, badlakan, försäkringar, diesel, hamnavgifter.

Vad tillkommer: Endast drycker ombord.