Julbord Sealife

Ombord på Sealife serveras ett uppskattat julbord i en fantastisk miljö!

I år serverar vi 10 unika julbord ombord på Sealife, med start 1 december. Starta med en fin båttur och upplev Göteborg upplyst i vinterljus! Varje julbord, alternativt en 3-rätters middag, är tillagat och uppdukat med personlig precision och värme i den fint upplysta salongen på Sealife. Kontakta oss för att boka ert julbord! Först till kvarn!

I dessa tider när världen ser lite annorlunda ut erbjuder vi er möjligheten att komma tillsammans i mindre sällskap här på Sealife. När ni bokar har ni fartyget för er själva, upp till 12 personer, med personlig service av besättningen. Ett tryggt och bra sätt att umgås där ni i år kan ni välja på ett traditionellt, vällagat och unikt julbord eller en julinspirerad 3-rätters middag ombord.

Se här lite inspirerande bilder från tidigare julbord ombord på Sealife! (Klicka på bilden för att bläddra) 

Båttur och Julbord, unikt, personligt i avslappnad miljö!

När vi lägger ut från Eriksbergs kajpromenad, för att uppleva Göteborg klädd i ljus, sitter ni på fly-bridge med finaste utsikten. Svep pläden om axlarna och njut av Sealife’s egna glögg ihop med små plockrätter och Göteborgs skyline i vinterbelysning! När vi lägger till igen, efter 1 timmas båttur, står ett härligt julbord klart i salongen alternativt att ni blir serverade en julinspirerad 3-rätters middag på akterdäck, där det är varmt och skönt. Sitt kvar ombord så länge ni vill och njut av maten och den fina utsikten.

Läs gärna några av de recensioner vi fått.

Recensioner

Pris 2020: 1,375:-/p (1,495:-/p ink moms), endast drycker tillkommer. Minsta antal 8 personer, max antal 12 personer. Är ni färre än 8 personer, kontakta oss så pratar vi om saken.

Vad ingår: 1 timmas båtcharter, Sealifes Glögg ihop med plockrätter, julbord alternativt en julinspirerad 3-rätters middag.

Väljer ni att bli serverade en julinspirerad 3-rätters meny blir ni serverade: En liten jultallrik från havet, Gratäng på Rödtunga och Lättpicklade grönsaker samt en Pepparkakstiramisu. Som vanligt kommer det även att finnas julgodis, vår egna glögg och annat smått och gott.

Kontakta oss