Lunch på Sealife

M/Y Sealife har verksamheten igång året runt!

Lunch på M/Y Sealife är en upplevelse i härlig miljö på ett personligt sätt, året runt. Planera in lunchen när du vill sitta ner med dina kunder, leverantörer eller vänner i en avslappnad stillsam miljö. Vi tar hand om er och erbjuder service på högsta nivå. Välj en tur där vi åker ut i skärgården och lägger till i en hamn för lunch, eller att ni äter lunchen under båtturen.

 

M/Y Sealife erbjuder en fin miljö att umgås i, antingen inne i salongen, på fly-bridge eller på akterdäck. Planerar du en träff med internationella gäster eller en klassisk affärslunch, är det mycket uppskattat att kombinera mat och en tur ombord på en yacht. Vi är ute i 2 eller 3 timmar, så det är gott om tid för mat, upplevelser och egna samtal.

Väljer du att äta lunch under färd, är vi ute i 2 timmar. När ni kommer ombord bjuder vi på en alkoholfri drink och lunchen serveras på akterdäck där ni har en härlig utsikt över Göteborgs stad och skärgården.

Väljer du en tur på 3 timmar ingår en alkoholfri drink, förrätt och en kaffebakelse till kaffet! Vi kör i skön fart och lägger till på en ö i skärgården. I denna härliga skärgårdsmiljö dukar vi fram lunchen. Vi serverar kaffe och en kaffebakelse på vägen hem till Eriksberg.

2 timmars lunchtur: 2-rätters lunch ink. måltidsdryck och kaffe, 375:-/person (420:-/person ink. moms). Fartygshyra, 12,000:- (12,720:- ink moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

3 timmars lunchtur: 3-rätters lunch ink. måltidsdryck och kaffe, 250:-/person (280:-/person ink. moms) Fartygshyra 16,500:- (17,490:- ink moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg

Vad som ingår: 3 personer i besättning, alkoholfri välkomstdrink, guidning, kaffe/te, frukt, vatten, hamnavgift, försäkringar och diesel. I 3-timmars turen ingår även förrätt och kaffebakelse till kaffet.

Vad tillkommer: Övriga drycker

Dessa turer kan du även boka för em/kvällstur.

Kontakta oss för bokning