Kryssningar

Vi erbjuder kryssningar anpassade för dig. Vi kan köra en 2-timmars tur i Göteborgs hamn, 3-4 timmar ute i skärgården eller om du vill hela dagen i Skärgården. Vill ni vara med oss under flera nätter är ni välkomna ombord.

Kyrkesund – kulturkryssning i 3 dagar

Kultur och kryssning i ett, är vad ni får uppleva här. Det blir spännande historik på Marstrand, besök på Nordens Akvarellmuseum och ett besök på fantastiska Skulpturparken Pilane.

Läs mer

Hönö-Klåva

Denna båttur tar er en bit upp i den norra skärgården. Vi kryssar mellan Öckerö, Björkö och Knippla innan vi lägger till på Hönö-Klåva. Hönö-Klåva har en fin hamn, både med fiskebåtar och mycket fritidsbåtar. Kajen med alla affärer passar för shopping. Denna tur lämpar sig för 3 timmar och uppåt.

Läs mer

Heldagskryssning till Vrångö

Den här kryssningen erbjuder några timmars spänning i skärgården. Södra skärgården erbjuder fina farleder, där vi är nära naturen och får uppleva djurliv och historier från förr.

Läs mer

Hönöbryggeriet – Ölprovning

Tänk att det går att brygga gott öl långt ute i Göteborgs skärgård. Micro-bryggeriet Hönöbryggeriet startade 2014 och producerar idag 5 olika typer av öl. Denna båtcharter kan kortas ner till 4 timmar.

Läs mer

Golf – kryssning i 3 dagar

Denna kryssning tar er genom en spännande vacker skärgård till de gröna greenerna. Vi ombord hjälper er att vara spelklara och laddade när ni står vid första tee.

Läs mer

Smögen – kryssning i 4 dagar

Den här kryssningen är för er som vill se en större del av skärgården. Vi kommer att köra mellan 20–30 sjömil varje dag, stanna till på vägen för goda luncher och aktiviteter.

Läs mer