Båtcharter

Vi erbjuder Båtcharter anpassade för dig. Ni kan åka en kortare i Göteborgs hamn, 3-4 timmar ute i skärgården eller om du vill vara ute hela dagen. Vill ni vara med oss under flera nätter planerar vi en sådan charter ihop.

Båtcharter flera dagar

Upplev känslan att ha din egna yacht och kryssa utmed den vackra Västkusten. Stanna till där du vill, ta ett bad eller gå iland och besök några av de fina samhällena som ligger som ett pärlband utmed kusten.

Läs mer

Båtcharter i Göteborgs skärgård

Samla ihop ditt gäng och spendera en större del av dagen med en båtcharter i  Göteborgs skärgård! Turer på 3 timmar och upp till en heldag, ger er möjlighet att stanna till på någon eller några av de fantastiska öar som ligger och väntar.

Vi planerar båtturen tillsammans och besättningen serverar gärna lunch eller middag ombord.

Läs mer

Julbord ombord på Sealife

Under ett par års tid, har vi serverat ett julbord ombord på Sealife. Ni sitter i en unik miljö och får uppleva Göteborg klädd i ljus.

Läs mer

Recensioner Gothenburg Coast Charter

Vi är oerhört glada och tacksamma för de omdömen vi får om vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda personlig båtcharter och upplevelser som överstiger dina förväntningar! Här nedan har vi samlat en del av de omdömen vi fått.

Välkommen ombord på Sealife!

Läs mer

Askspridning i havet Göteborg

Vi på Gothenburg Coast Charter erbjuder askspridning i havet utanför Göteborg, för upp till 12 gäster. Vi ordnar allt från den enkla mottagningen med båttur fram och tillbaka med kaffe och kaka, till att vi serverar en 2-rätters lunch/middag till alla ombord.

Läs mer