Heldagskryssning till Vrångö

Kryssning till sköna Vrångö.

Den här kryssningen erbjuder några timmars spänning i skärgården. Södra skärgården erbjuder fina farleder, där vi är nära naturen och får uppleva djurliv och historier från förr.

En heldag till Vrångö!

Strax utanför mynningen till Göteborgs hamn är chansen stor att vi träffar på sälar. De ligger gärna och solbadar på kobbarna som omger inloppet till Göteborg.
Sjövägen till Vrångö är vacker och dramatisk. Vi passerar genom trånga sund och kanaler, med kobbar och skär alldeles intill. En fantastisk naturupplevelse. Efter att ha åkt genom ”snobbrännan”, med alla historier om Styrsö och Känsö, lägger vi till i Vrångö hamn.
Vrångö har varit bebott sedan stenåldern och har en fantastisk historia att berätta. Er guide, Håkan, tar er runt och berättar om pirater, sillfisket och de mystiska stensättningar som finns på ön. Håkan är född och uppväxt på Vrångö och jobbar idag med turism på ön.
Vattnet är fantastiskt klart och fint här. Så ta med badkläderna och ta ett dopp innan vi styr kosan tillbaka till Göteborg igen.
Lunchen serveras om bord på Sealife.

Vi guidar under hela resan, ni kan låna jollen i aktern. All mat som serveras tillagas ombord på Sealife och vi utgår från det lokala skafferiet

Vad ingår alltid:

Kapten och Lena & Peter som besättning, plockrätter, vatten/juice/läsk/kaffe/te, frukt, badhanddukar, tillgång till gummibåt, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter.

Kontakta för bokning