Golf – kryssning i 3 dagar

En kryssning för golfentusiasten

Denna kryssning tar er genom en spännande vacker skärgård till de gröna greenerna. Vi ombord hjälper er att vara spelklara och laddade när ni står vid första tee. Vi serverar härlig mat och dryck, samt ger er möjlighet till sightseeing både till sjöss och på land.

Göteborg till Åstol och Marstrand

Dag 1: Göteborgs hamn till Marstrand. Golf på Gullbringa Golf and Country Club.

Avgång med Sealife, Göteborgs hamn sker 09:00. Vi tar sikte på Marstrand och kör en skön tur genom skärgården, passerar vackra Öckeröarna och kör igenom Albrektsunds kanal för tilläggning i Marstrand. Väl framme så avnjuter vi en promenad i Marstrand och tidig lunch i båten. Ca kl. 14:00 är utslagstiden på Gullbringa Golf and Country Club. Efter avslutad runda tar vi er tillbaka till Marstrand för en 3-rätters middag ombord, golfsnack på bryggan och kanske en stilla kvällspromenad.

Dag 2: Marstrand till Skärhamn. Golf på Lycke Golfklubb

Upp med tuppen! Efter tidig frukost 06:45, har vi första utslag ca kl. 08:30 på Lycke Golfklubb. Efter en härlig runda på en bra bana, hämtar vi upp och tar oss till båten igen för lunch. Efter lunchen lägger vi ut och tar sikte på Skärhamn. Denna tur tar oss förbi vackra Åstol, Rönnäng, Klädesholmen och Jungfruhålan. Väl framme i Skärhamn finns det tid att göra ett besök på akvarellmuseet, eller bara ta en go promenad i mysiga Skärhamn. Kvällen rundas av med en 3-rätters middag.

Dag 3: Skärhamn till Göteborg. Golf på Tjörns golfklubb

Efter frukost har vi en bilresa på ca 20 minuter till Tjörns golfklubb. Första utslag sker ca 09:00 och vi är åter på båten ca 14:00. Efter lunch kommer vi att ta oss ner till Göteborg igen. Det blir en 2 timmars behaglig resa söderut, där vi njuter av den vackra naturen. Det är inte ovanligt att vi hittar några sälar på vägen också! Vi ankommer ca 17:30.

Vad ingår alltid:

Kapten och Lena & Peter som besättning, mat ombord frukost/lunch/middag, vatten/juice/läsk/kaffe/te, frukt, badhanddukar, exklusiva sängkläder, badtofflor, morgonrock, hygienartiklar, tillgång till gummibåt, Wi-Fi, försäkring, diesel och hamnavgifter.

 

Pris: Kontakta oss för offert på båtcharter.