Julbord ombord på Sealife

Ombord serveras ett uppskattat julbord i en fantastisk miljö!

Under ett par års tid, har vi serverat ett julbord ombord på Sealife. Ni sitter i en unik miljö och får uppleva Göteborg klädd i ljus.

Upplev ett julbord i en annorlunda, unik miljö – ombord på en yacht! När ni bokar har ni fartyget för er själva, med personlig service av besättningen. En lugn, avslappnad miljö att umgås i och njuta av god mat och dryck tillsammans.

Se här lite inspirerande bilder från julen 2019 ombord på Sealife! (Klicka på bilden för att bläddra) 

Båttur och Julbord, unikt, personligt i avslappnad miljö!

När vi lägger ut från Eriksbergs kajpromenad, för att uppleva Göteborg klädd i ljus, sitter ni på fly-bridge med finaste utsikten. Svep pläden om axlarna och njut av Sealife’s egna glögg och Göteborgs skyline! När vi lägger till igen, efter 1 timmas båttur, står ett härligt julbord klart i salongen, där det är varmt och skönt. Sitt kvar ombord så länge ni vill och njut av julens läckerheter och den fina utsikten.

Några recensioner på Sealife’s julbord.

Lars Aabol – “Bokade julbord med ledningsgruppen julen som gick, vilken upplevelse!! Fantastisk mat där allt var hemlagat, kryddat med en genuin känsla för att skapa en upplevelse för hela sällskapet. Personligt och intimt och samtidigt väldigt proffsigt arrangerat! Kan varmt rekommendera detta!” – Facebook 2019.

Joachim Stenberg – “Tack Lena och Peter för ett av de bästa julborden jag upplevt. Oerhört bra mat med en magisk inramning av ett Göteborg i vinterbelysning. Ni är riktiga proffs på värdskap.” Google 2019.

Julbord 2020: Tänk på att i god tid boka datum för ert julbord ombord på Sealife. Antal julbord i november/december är begränsade.  

Kontakta oss