Korta båtturer i skärgården

Du kan boka Sealife med besättning för kortare turer. Njut av Göteborgs skyline eller åk en rutt i skärgården under några timmar.

Att tillbringa tid ombord på M/Y Sealife är lite lyx i vardagen. Med korta båtturer kan du kombinera dina övriga aktiviteter med en båttur på 2-3 -timmar ute i skärgården.

Korta båtturer passar väldigt bra för svensexan, möhippan, högtidsdagen eller om du vill ta ut dina kunder i en vacker miljö. Det finns gott om plats och besättningen finns hela tiden till hands och tar hand om er. Under november/december serverar vi julbord ombord på Sealife. En fantastisk och unik aktivitet!

Under säsongen har vi en del erbjudanden på turer i skärgården, där du får lite extra när du bokar en båttur. Gå in på Erbjudanden för att se vad vi erbjuder just nu!

Erbjudanden

Båttur och Julbord på M/Y Sealife, 22 november – 21 december 2019

Upplev ett julbord i en annorlunda, unik miljö – ombord på en yacht! När ni bokar har ni fartyget för er själva, med personlig service av besättningen. En lugn, avslappnad miljö att umgås i och njuta av god mat och dryck tillsammans.

När vi lägger ut från Eriksbergs kajpromenad, för att uppleva Göteborg klädd i ljus, sitter ni på fly-bridge med finaste utsikten. Svep pläden om axlarna och njut av Sealife’s egna glögg och Göteborgs skyline! När vi lägger till igen, efter 1 timmas båttur, står ett härligt julbord klart i salongen, där det är varmt och skönt. Sitt kvar ombord så länge ni vill och njut av julens läckerheter och den fina utsikten.

Pris 2019: Julbord inklusive en båttur på 1 timma, 1140:-/person (ink moms). Minimum 8 personer max 12. Är ni färre än 8 personer, kontakta oss för prisoffert.

Kontakta oss

2 timmars båttur i Göteborgs skärgård.

Upptäck skärgården med denna båttur! Här är det vackert året om och under denna charter njuter ni av skärgården, sittandes på fly-bridge eller på akterdäck.

Planera in en tur med dina kollegor, fira högtidsdagen eller samlas ombord för en båttur innan ni besöker Operan eller något annat evenemang. Pris fartygshyra: 12,000:- (12,720:- ink moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 i besättning, guidning, plockrätter, frukt, te, kaffe, vatten,diesel, försäkring.

Till denna tur kan du även välja att stanna kvar på Sealife när vi lagt till på Eriksberg. Varför inte förboka en middag ombord! Eriksbergs kajer är en härlig miljö att sitta och äta god mat. Kontakta oss för förslag.

Kontakta oss

3 timmars båttur, upplev Göteborgs skärgård.

En riktig höjdare är ju att i lugn och ro få utforska skärgården, äta lite gott ombord under färd och umgås på M/Y Sealife. Den här båtturen planerar vi tillsammans, och skräddarsyr efter era önskemål. Pris: Fartygshyra 16,500:- (17,490:- ink. moms). Är ni 12 personer betalar ni 1375:-/person (1460:-/person ex moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 i besättning, guidning, plockrätter, frukt, te, kaffe, vatten,diesel, försäkring.

Kontakta oss

Inför varje båttur kan ni boka en charkplatta eller lättare maträtter, som serveras under gång. Efter båtturen lägger vi till på Eriksberg så förboka gärna en middag, som serveras ombord. Vi dukar upp för hela sällskapet så kan ni spendera resten av kvällen på fartyget M/Y Sealife.

 Vill ni boka längre båttur?

 Halv- och heldag