Korta båtturer i skärgården

Du kan boka Sealife med besättning för kortare turer. Njut av Göteborgs skyline eller åk en rutt i skärgården under några timmar.

Att tillbringa tid ombord på M/Y Sealife är lite lyx i vardagen. Med korta båtturer kan du kombinera dina övriga aktiviteter med en båttur på t.ex. 1 timme och upplev Göteborgs skyline eller fira högtidsdagen med en båttur på 2-3 -timmar ute i skärgården. Ombord blir ni serverade plockrätter och bubbel i glasen.

Korta båtturer passar väldigt bra för svensexan, möhippan, högtidsdagen eller om du vill ta ut dina kunder i en vacker miljö. Det finns gott om plats och besättningen finns hela tiden till hands och tar hand om er.

 

 

1 timmes båttur. I erbjudandet ingår 1 glas bubbel samt tillhörande plockmat.

Den här turen passar perfekt för er som tänker en båttur som en del av någon annan aktivitet. Under denna timma har ni Göteborgs skyline på båda sidor om båten. Planera in möhippan, svensexan, högtidsdagen eller samlas ombord för en båttur innan ni besöker Operan eller något annat evenemang. Pris: 899:-/person. Minimum 8 personer, max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg. 

Boka

2 timmars båttur. I erbjudandet ingår 1 glas bubbel samt tillhörande plockmat.

Lägg på en timma och åk ut i skärgården! Här är det vackert året om och under denna båttur njuter ni av skärgården, sittandes på fly-bridge eller på akterdäck. Planera in möhippan, svensexan, högtidsdagen eller samlas ombord för en båttur innan ni besöker Operan eller något annat evenemang. Pris: 1299:-/person. Minimum 8 personer, max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg. 

Boka

3 timmars båttur, upplev Göteborgs skärgård.

En riktig höjdare är ju att i lugn och ro få utforska skärgården, äta lite gott ombord under färd och umgås på M/Y Sealife. Den här båtturen planerar vi tillsammans, och skräddarsyr efter era önskemål. Pris: 17,490:- (5,830:-/timma). Bokar ni för 12 personer betalar ni 1460:-/person. Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg. 

Boka

Inför varje båttur kan ni boka en charkplatta eller lättare maträtter, som serveras under gång. Efter båtturen lägger vi till på Eriksberg så förboka gärna en middag, som serveras ombord. Vi dukar upp för hela sällskapet så kan ni spendera resten av kvällen på fartyget M/Y Sealife.

 Vill ni boka längre båttur?

 Halv- och heldag

Alla priser ink, moms.