Korta båtturer i skärgården

Du kan boka Sealife med besättning för kortare turer. Njut av Göteborgs skyline eller åk en rutt i skärgården under några timmar.

Att tillbringa tid ombord på M/Y Sealife är lite lyx i vardagen. Med korta båtturer kan du kombinera dina övriga aktiviteter med en båttur på 2-3 -timmar ute i skärgården.

Korta båtturer passar väldigt bra för svensexan, möhippan, högtidsdagen eller om du vill ta ut dina kunder i en vacker miljö. Det finns gott om plats och besättningen finns hela tiden till hands och tar hand om er.

Under säsongen har vi en del erbjudanden på turer i skärgården, där du får lite extra när du bokar en båttur. Gå in på Erbjudanden för att se vad vi erbjuder just nu!

Erbjudanden

2 timmars båttur i Göteborgs skärgård.

Upptäck skärgården med denna båttur! Här är det vackert året om och under denna charter njuter ni av skärgården, sittandes på fly-bridge eller på akterdäck.

Planera in en tur med dina kollegor, fira högtidsdagen eller samlas ombord för en båttur innan ni besöker Operan eller något annat evenemang. Pris fartygshyra: 12,000:- (12,720:- ink moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Vad som ingår: 3 i besättning, guidning, plockrätter, frukt, te, kaffe, vatten,diesel, försäkring.

Till denna tur kan du även välja att stanna kvar på Sealife när vi lagt till på Eriksberg. Varför inte förboka en middag ombord! Eriksbergs kajer är en härlig miljö att sitta och äta god mat. Kontakta oss för förslag.

Kontakta oss

3 timmars båttur, upplev Göteborgs skärgård.

En riktig höjdare är ju att i lugn och ro få utforska skärgården, äta lite gott ombord under färd och umgås på M/Y Sealife. Den här båtturen planerar vi tillsammans, och skräddarsyr efter era önskemål. Pris: Fartygshyra 16,500:- (17,490:- ink. moms). Är ni 12 personer betalar ni 1375:-/person (1460:-/person ex moms). Max 12 personer. Avgång och ankomst Eriksberg.

Kontakta oss

Inför varje båttur kan ni boka en charkplatta eller lättare maträtter, som serveras under gång. Efter båtturen lägger vi till på Eriksberg så förboka gärna en middag, som serveras ombord. Vi dukar upp för hela sällskapet så kan ni spendera resten av kvällen på fartyget M/Y Sealife.

 Vill ni boka längre båttur?

 Halv- och heldag