Recensioner Gothenburg Coast Charter

Vi är tacksamma för de fina omdömen vi får om vår verksamhet!

Vi är oerhört glada och tacksamma för de omdömen vi får om vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda personlig båtcharter och upplevelser som överstiger dina förväntningar! Här nedan har vi samlat en del av de omdömen vi fått.

Välkommen ombord på Sealife!

Joachim Stenberg ***** 

Tack Lena och Peter för ett av de bästa julborden jag upplevt.
Oerhört bra mat med en magisk inramning av ett Göteborg i vinterbelysning.
Ni är riktiga proffs på värdskap. December 2019.
 

Helene Winberg *****

 En helt outstanding upplevelse med service på högsta nivå både vid bokning och ombord. Otroligt vacker båt som man bara vill ha mer av. Augusti 2019.

John Wakelin *****

On a recent Boys (mid60’s to early 70’s) adventure we arranged a couple of days in Gothenburg.
Gothenburg was mine to arrange as it was my choice of stop mainly because my Daughter, Son in Law and Grandkids live there and I also think it is a very agreeable City.
I suggested the Boys would enjoy a Harbour Cruise followed by a tour of the Volvo plant. Being late October with winter closing in narrowed our options so the choice of G C C was obvious.
We could enjoy the bracing Gothenburg Autumn from the flying bridge or stay warm in the spacious lounge area and enclosed aft deck.
Gothenburg Harbour and the surrounding Archipelago is a great place to explore you have the working harbour and port as well as the residential areas hugging the cliffs and the many Islands all steeped in their own special history.
Lena and Peter are wonderful hosts, nothing was a problem and they joined in seamlessly with the group, chatting and answering the many questions with ease and accuracy.
With an hour to go in our three hour charter Lena and Peter served us a lunch which was memorable, a taste of Sweden with a modern twist combined with some delicious wine it was a meal for the ages, we talked about it for days.
Anyway all good things must end and we were dropped off at the wharf adjacent to the Volvo plant. Great cruise, fond memories, highly recommended.
Cheers, John Wakelin and the other 10 Boys on the F 900 adventure. October 2019.
 

Lizhen Nilzen *****

Vilken fantastisk kväll vi fick i Göteborgs skärgård! Lena och Peter var riktiga stjärnor som tog väl hand om oss, både vuxna och barn. Och fast vi inte hade träffats förut så var det som att vara ute med goda vänner. Lena och Peter, ni är underbara och proffsiga! Tack för en oförglömlig kväll! Juli 2019.
 
Johanna G *****
Att fira 40-årsdag på Sealife var en verkligt behaglig och lyxig upplevelse! Kunde inte varit bättre! Oerhört trevligt och professionellt bemötande! Kan varmt rekommenderas! Juli 2019.
 

Johan Sigurdsson *****

Dessa dagarna kommer vi aldrig att glömma där vi under 2 dagar hade en magisk upplevelse. Från första minuten ombord efter ett härligt och varmt välkomnande så upplevde vi Göteborgs skärgård från dess allra bästa sida. Tempot och den höga nivå av personlig service var av yttersta känsla och nivå vilket innebar att vi njöt oss igenom fantastisk mat, salta bad och mkt goda drycker ombord.

Dag 1 avslutades i master Cabin med luckan uppe till en fantastisk himmel och på morgonen serverades en härlig frukost på ön Källö knippla. Sealife i övrigt har allt ombord som man kan tänkas behöva och hytterna var luftiga med härligt badrum.

Besättningen bestående av Lena, Peter och Josef hade inte detta som sitt jobb ”bara” man märkte passionen tydligt för det de gjorde och vi fick många härliga skratt tillsammans som vi sent kommer glömma.

Vill man få en oförglömlig upplevelse med hög nivå rakt igenom så är detta absolut den aktiviteten som vi rekommenderar.

Vi kommer absolut styra upp ett upplägg igen 👍 stort tack för ert härliga engagemang👌. Juli 2019.

 

Annelie Hårleman *****

Tusen Tack för senast!
Att få tillbringa några timmar på Sealife och kryssa runt i Göteborgs underbara skärgård är helt fantastiskt.
Lena och Peter är ett underbart värdpar/ besättning som gör allt för att din tur skall bli just som du önskar. På ett personligt och mycket trevligt sätt finns de för er under er resa och serverar god mat och dryck samt ger er kunnig guidning under turen.
Tack Lena och Peter för en underbar tur!
Kram Johan o Annelie. Juni 2019.
 

Alison Selle *****

Yes, you should book Sealife! We went out on Sealife to enjoy the archipelago in June and everyone had a wonderful time! We had a group of business executives who were in Gothenburg for a conference and this was a very unique and classy experience. Lena and Peter ensured that everything was top-notch!

Pre-event communication was professional, quick and helpful. They adapted the menu to suit our event – the food was delicious! They really took great care of all the guests, we even had blankets available on the top deck!

If I ever host an event in Gothenburg again, I will definitely reach out to Lena and Peter and highly recommend you check out Sealife! June 2019.

Björn Söderbergh  *****

I can warmly recommend Gothenburg Coast Charter for any activity on the Swedish Westcoast.
Our group of 11 people was spoiled with a fantastic evening cruise to Hönö-Klåva in late May 2019. Everything from the welcome drink to the westcoast buffet served on “Sealife” was perfect and the service from Lena and Peter was flawless. May 2019
 

Bo & Mona Carlson *****

Tack för senast och, trevlig båttur och jättegod mat och dryck Detta blir succé
God Jul och Gott nytt år. December 2018.