Partners

Vi jobbar med noggrant utvalda samarbetspartners.

 

Nicola Grendele har, efter en etablerad karriär som kock i över tio år på fine dining-restauranger i Italien, England och Sverige, förstått betydelsen av riktigt bra råvaror. Särskilt hur det påverkar matupplevelsen. Mat till gäst ska inte bara vara gastronomiskt kreativt, utan ska också lämna ett varaktigt intryck. Detta är enligt Nicola den ultimata tillfredsställelsen för en kock.

Italiensk Mat & Tryffel tillhandahåller en skräddarsydd personlig service och levererar tryffel och Caviar av hög kvalitet för kök och alla andra i Sverige som värderar bara de bästa ingredienserna. Företagets etos och affärsmodell vilar på dessa nyckelvärden: Kvalitet, kontinuitet och värde.

Tillsammans med Nicola anordnar vi event där ni testar exklusiv kaviar, finaste tryffeln, god champagne ombord på M/Y Sealife! Vi rundar av med en god middag ombord på fartyget! Läs gärna mer om upplägget här.

Italiensk Mat och Tryffel


 

Vill du få en fördjupad insikt om skärgården när du är ute på en charter med oss, är Gothenburg Tours den guide vi rekommenderar. På ett mycket personligt sätt, med utgångspunkt i det du är intresserad av, guidar Hans er både till sjöss och på land. En guide utöver det vanliga!

 Gothenburg Tours