Upplev Göteborgs skärgård året om

Den tid på året som vi är i nu, har vi alltid tyckt vara den bästa tiden på året! Hösten gör entré i Göteborgs skärgård, det blir lite kyligare i luften och ljuset i skärgården blir helt magiskt. Skärgården finns ju på plats hela året om, men att se denna natur i höstens sken, är något helt annorlunda ändå. Just att skärgården är vacker året om, är skälet till att vi också kör charter med M/Y Sealife hela året. Tveka inte att planera in en båtcharter med oss under hösten! Vi anpassar resan efter väder och dina egna önskemål.

Vi 3 som är ombord ser alltid till att ni har det komfortabelt ombord. Våra erfarna kaptener kör lugnt och parerar vågsvall från andra båtar, allt för att det skall bli behagligt för er! Vi, Lena & Peter, guidar er, serverar förfriskningar och lagar maten ombord när ni vill äta er lunch eller middag.

Vi får en del frågor om hur vi kom på att vi skulle köra båtcharter. Faktum är att det var en höstdag för ca 10 år sedan, då vi förtöjt vår lilla 27-fots Pärla (En Forbina 8000) ute i kustbandet. Just i det ögonblicket kände vi att fler måste få uppleva vår underbara skärgård. Sedan dess har vi jobbat målmedvetet får att uppfylla vår dröm. De recensioner vi får visar att vi håller den fina nivå vi vill hålla! 

Läs recensioner

Nu har vi glädjen att köra Sealife, en 62-fots yacht med mycket plats. Skillnaden mot en liten båt är oerhört stort. Det finns stora utrymmen att umgås i, värmare ombord och ett akterdäck med plats för 12 sittande gäster som erbjuder fin utsikt över skären. Just förmånen att kunna uppleva Göteborgs skärgård så nära, i en personlig skön miljö, är unik. För att göra upplevelsen komplett har vi ett kök ombord som levererar allt från nybakat bröd till 3-rätters middagar! Fly-bridge är alltid tillgänglig för er när ni är ombord. Det finns plädar på plats om ni tycker det blir lite kyligt. Allt för att ni skall trivas ombord!

 

Titta gärna på våra erbjudanden här på hemsidan. När du kontaktar oss hör vi av oss och anpassar båtturen precis så som du vill ha den!

Erbjudanden

Kom ihåg: Vi kör i Göteborgs skärgård året om!

Lena & Peter

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.