Yacht charter i Göteborgs skärgård – En härlig aktivitet

Att boka en yacht och åka ut på en charter i skärgården är en upplevelse utöver det vanliga. När du bokar din yacht charter hos oss gör vi allt för att detta skall bli just den aktivitet du är ute efter – En härlig charter i skärgården!

Många har inte varit ute på en charter i skärgården, än mindre ombord på en 62-fots yacht. Att glida runt på en yacht i skärgården är en upplevelse och en härlig aktivitet. Ni kommer nära havet, öarna och naturen på ett unikt sätt. Hos oss startar ni alltid upp med att mumsa på våra plockätter som vi ställer fram. Till detta kanske ni väljer att dricka ett glas gott till det. Vi serverar både med alkohol och utan. Bästa platsen att få en fin överblick av Göteborgs skärgård är uppe på fly-bridge. Här har ni 360 graders runt-om-sikt! Kapten sitter där uppe med er och styr Sealife. Han är kunnig om skärgården, så här får ni er en och annan skröna till livs:-).

Visst är det lite lustigt att man alltid blir lite hungrig när man är ute till havs. Ordspråket säger ju att – “Sjön suger!” och det stämmer. Ombord på Sealife lagar vi god mat inspirerat av havets skafferi, som vi serverar på akterdäck. Här sitter ni härligt med skärgårdens alla öar i blickfånget! 

Välkomna ombord på Sealife!

Lena & Peter 

Leave a Reply

Your email address will not be published.