Yacht charter – säsongen 2022 startar upp

Nu drar vi igång verksamheten med Sealife igen! De restriktioner som gjorde att vi stängde ner under 2021, har nu tagits bort. Det gör att ni nu kan hyra en yacht, Sealife, och komma er ut i den underbara skärgården! Under 2021 har vi jobbat med underhåll och uppgraderat Sealife ytterligare. Sealife är i väldigt fint skick sedan tidigare och nu lyfter hon ytterligare i kvalitet! Redo för yacht charter!

När du hyr en yacht som Sealife och åker ut i skärgården har du full service av besättningen ombord. Lena, Peter och Kapten ombord lagar mat, serverar och säkerställer att ni får en fin upplevelse ombord. Det är riktigt fint att få sitta på fly-bridge och ta en drink före maten som sedan serveras på akterdäck. Här sitter ni mysigt och njuter av god mat i en underbar miljö! Vi har ett fint erbjudande på en yacht charter ut i skärgården – Källö-Knippla en pärla i skärgården. Knippla är ett av våra favoritställen i skärgården. En liten mysig hamn där ni kan ta en liten promenad innan vi serverar en 3-rätters middag på akterdäck! Läs mer här för inspiration .

Vi är oerhört flexibla i allt vi gör tillsammans med er. Kom gärna med önskemål om hur ni vill ha er charter. Vi löser det mesta! Vi vill överträffa gästernas förväntningar och leverera den fina upplevelsen efter den andra, där ingenting är omöjligt.

Vill ni tex göra en aktivitet i skärgården har vi några förslag. Inför årets säsong startar vi upp ett samarbete med Barlind Beer på Björkö. Jonas Barlind har sitt bryggeri i Ishuset på Björkö, där han brygger ett härligt öl och gärna visar upp sin verksamhet. Vi lägger till precis utanför bryggeriet och ni blir välkomnade av Jonas för en rundtur på bryggeriet. När rundvandringen är klar kliver ni ombord på Sealife igen och där genomför Jonas en ölprovning! Titta in på www.barlindbeer.se för mer inspiration. Läs mer om vår Yacht Charter – En heldag i skärgården .

Kontakta oss för att prata Yacht Charter!

Kontakta oss

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.