Yacht i Göteborgs skärgård

Midsommar, brudpar, sill-tallrik, yacht i Göteborgs skärgård och vänner. Visst låter det fantastiskt! Vi hade den stora glädjen och förmånen att få köra ut i skärgården för att fira ett 30-årigt bröllopspar! Sealife fylldes åter med glädje, lycka och förväntningar på en fin tur i skärgården.

I månadsskiftet januari/februari fick Lena ett härligt samtal, en förfrågan om att åka ut i skärgården på midsommar. Mitt i kyliga vintern fick vi så lyfta blicken och börja fundera på sommaren och det svenskaste av allt – Midsommar! Annelie och Johan gifte sig för 30 år sedan i Wien och ville nu fira detta tillsammans med sina finaste vänner, som även var vittnen på bröllopet. Under våren har vi planerat turen tillsammans och haft järnkoll på vädret. Midsommar är ju en dag som kan visa upp alla årstider vi har, så det gäller att ha kontakt med väderchefen, för att få till det bästa vädret.

Sällskapet tillbringade 3 timmar i skärgården och åt en trevlig sill-lunch på akterdäck. Snobbrännan visade upp sig från sin bästa sida, vackra bryggor, hus och lugnt vatten. Tänk va fint det blir när solen är uppe och bidrar på bästa sätt! Strax efter Donsöbron stod lunchen dukad i aktern. Gästernas panoramautsikt bestod av Donsö, Kårholmen, västerhavet, Vrångö mm.

Vi frågade gästerna om vi fick visa er några bilder från resan och det var ok. Varsågoda!

Vad kan vara bättre än att avsluta en sådan här fin tur med Jordgubbstårta och presenter till Johan och Annelie! Även besättningen fick en bit av tårtan! Bästa sättet att börja midsommar på, en yacht i Göteborgs skärgård!

Kontakta oss, så hjälper vi till att sy ihop en fin tur i skärgården!

Kontakt

Leave a Reply

Your email address will not be published.