Yachten Sealife

Sealife - Ett fartyg för upplevelser i skärgården

Klicka på bilden för att bläddra (36 st)

Reservera din Charter

 

 

Sealife

Sealife beställdes 1996 från varvet Cantiere Nautico VZ i norra Italien. Modellen heter VZ18. Det tog 18 månader att bygga henne och ägaren körde upp henne till Sverige våren 1997.

Vi köpte denna yacht 2016 och har uppgraderat henne med nytt kök, nya mattor, ny värmare och lite annat. Hon är nu bra rustad för att ta emot gäster på personlig charter i skärgården.

Fakta om fartyget

Hemmahamn: Kvarnpiren Eriksberg, Göteborgs hamn.

Certifikat: Fartcertifikat fartområde D, Alkoholtillstånd, godkända av Miljöförvaltningen, försäkringar

Storlek: 62 fot (18,5 meter) lång och 5,35 bred.

Motorer: 2 stycken MAN dieslar på ca 820 hk var.

Fartresurser: Maxfart 28 knop, marschfart 17 knop och charterfart 10 knop.

Antal gäster: 12 gäster för dagsturer och 6 övernattande gäster.

Hytter: 3 dubbelhytter föröver med toalett och dusch i varje, den ena en så kallad Master Cabin med lite extra utrymme. I aktern finns det 3 sängplatser med toalett och dusch även här.

Salong och fly bridge: Salongen har plats för 7–8 sittande gäster i soffan och utanför köket finns det plats för ytterligare 4 sittande. Fly bridge ger plats åt 12 sittande gäster och bjuder på en vacker utsikt. Soliga dagar spänner vi upp den stora biminin (Kapell) över hela sittplatsen, om vi vill sitta lite i skuggan. Den skyddar fint också om det skulle komma lite droppande från skyn.

Akterdäck: På akterdäck dukar vi upp långbord för 12 gäster. Härifrån tar ni er lätt ner till den stora badplattformen i aktern, via en trappa på styrbord sida. Hela akterdäck är täckt av ett tak och det finns möjlighet att sätta upp ett kapell på sidorna om det blir lite blåsigt.

Övrigt: Det finns Wi-Fi ombord och vi har en stor TV som är bra att använda vid konferenser ombord.